Gietijzeren kiphouder

Met de gietzijzeren kiphouder is het mogelijk 2 gerechten gelijk klaar te maken. De kip wordt rechtop de houder gezet en in de omliggende bak worden aardappels en/of groenten mee gegrilld. U maakt met deze houder een maaltijd voor ca 4 personen met gemak klaar. De gietijzeren kiphouder heeft een doorsnede van 31 cm.

€ 44,95

 

One Minute Lighter:

Steek de Grizzly Grill binnen 1 minuut aan met deze elektrische One Minute Lighter. Nooit meer rommelen met aanmaakblokjes. Verreweg de veiligste maier om de Grizzly Grill aan te steken of tussentijds het vuur extra op te stoken.

Tevens prima te gebruiken voor je openhaard.

€ 59,95

RVS Pizzaschep

Deze pizzaschep heeft een mooi glad blad dat is gemaakt van rvs. Door het korte handvat kun je de pizza heel makkelijk pakken. Een ideale pizzaschep om pizza’s in en uit de oven te schuiven.

€ 29,95

Kerntemperatuurmeter Pro

Met een zeer snelle reactietijd is deze thermometer ideaal voor professionals en veeleisende liefhebbers.

€ 34,95

Grill Clipper

Wil jij het rooster van de Grizzly Grill halen terwijl het nog te heet is? Met de RVS grillgrijper gaat dit makkelijk en zonder de vingers te branden.

€ 12,95

Gietijzeren rooster

Als je echt het beste van het beste wilt van je Grizzly Grill dan grill je gerechten op een gietzijzeren rooster. Gietijzer geeft een constantere warmte dan rvs en geleidt beter waardoo het bij uitstek geschikt is om mee te grillen. Je krijgt er gemakkelijk perfecte grillstrepen mee op je gerecht.

Compact  € 39.95

Large        € 59,95

 

Cast Iron Half Moon

De Half Moon Griddle is een handige grillplaat voor elke barbecue met een doorsnede van 54 cm. Eén zijde is als vlakke grillplaat te gebruiken terwijl de andere zijde geribbeld is zodat deze kan worden gebruikt voor gemarineerd vlees of steak en vocht weg kan druipen.

De halve maan grillplaat is gemaakt van gietijzer. Doorsnede 46 cm

€ 49,95

Grizzly Bear Claws

Scheur als een echte beer de pulled pork of pulled chicken in stukken met de Grizzly Grills Bear Claws. Je pakt ook gemakkelijk je pulled pork, pulled chicken, braadstuk of spare ribs van de barbecue.

Gemaakt van vaatwasserbestendig kunststof

€ 12,95 

Pizzasteen

De heerlijkste steenoven pizza’s zo uit de kamado barbecue! De pizzastenen zijn gemaakt van speciaal cordieriet keramiek en op zeer hoge temperatuur gefabriceerd. Ze zijn daarom geschikt om op hoge temperaturen pizza te bakken

Compact – 26 cm    € 29,95

Large – 38 cm          € 39,95

Keramische Bird Sitter

Wie kent het klassieke gerecht van de kip op bier niet? Een heerlijke kip aan de buitenkant gegrild en aan de binnen gestoomd met kruidig bier.

Op deze keramische bird sitter zit de kip extra stevig en valt de kip niet om. 

€ 19,95

Marinade injector Plastic

Wil je het vlees of de vis volledig marineren en niet alleen de marinade smaak aan de buitenkant proeven?

Marineer je vlees of vis dan van binnenuit met marinade spuit Het resultaat is een heerlijk mals en smaakvol gerecht. Bij uitstek geschikt als je grotere stukken vlees of vis wilt bereiden.

€ 7,95

Lederen schort

Het lederen schort heeft een extra waxlaag voor een betere bescherming. Het leer is zeer soepel vallend daardoor comfortabel tijdens het dragen. Het schort heeft een stevige natuurlijke gelooide banden en logo opdruk

€ 89,95

Pellet Grill regenhoes

De Grizzly Grill regenhoes is perfect voor het beschermen van je Pellet grill. Gemaakt van 100% polyester met een dikke rug coating beschermt deze hoes je Pellet grill tegen weer en wind.

Large      € 59,95

Medium € 49,95

 

 

De regenhoes voor Kamado

De Grizzly Grills regenhoes is perfect voor het beschermen van je grill. Gemaakt van 100% polyester met een dikke rug coating beschermt deze hoes de grill tegen weer en wind.

Compact € 29,95

Large       € 39,95